Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pacham`s Triumph pálinka

2013.04.12

Pacham`s Triumph körtéből    ugyan olyan jó de megmerem kockáztatni, hogy azt mondom, hogy még jobb pálinkát is elő lehet állítani mint a Vilmos körtéből. Aki nem tudja annak elmondom , hogy ez a fajta körtét éppen a Vilmos körtéből állították elő még a 19-ik században 1897-ben, de az elterjedése sajnos valamilyen oknál fogva elmaradt. Az utóbbi időben egyre inkább telepítenek nagyobb ültetvényeket, de  még mindég elenyésző területen  a többi fajtához képest, nem beszélve pl. az almához viszonyítva.

Ennek a pálinkának az íze, zamata, illata üdesége nagyon hasonló, mégis más mint a Vilmos körte pálinkáé, aki nem igazán tudja az ízeket megkülönböztetni az Vilmoskörtének fogja értékelni, talán még néhányan azok közül is akik  ismerik a Vilmos körte pálinka ízét .

Kiválló körte ,kiválló pálinkát ad.!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

targo_bank@yahoo.com

(targo_bank@yahoo.com, 2016.05.01 17:28)

Ön előtt álló pénzügyi nehézség? Van szüksége a hitel? voltál már elutasította a helyi bankok? Szüksége van egy hitel bármilyen okból? A segítség végül itt a Targobank kínál hitelt mindenki a foglalkoztatottak és a munkanélküliek, az egyének és a vállalatok, kínálunk hitelek alacsony kamatláb 2%. Az érdekelt hitelfelvevő van, forduljon hozzánk e-mail címen: (targo_bank@yahoo.com), és kap a hitel még ma. Szolgáltatásaink gyors és megbízható, ezért a kapcsolatot velünk most (targo_bank@yahoo.com), és élvezze a mi körű pénzügyi szolgáltatásokat.